Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Untitled-1.jpg

Η ανακοίνωση της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας.

Με νέα διοίκηση, νέο προπονητή το Σωτήρη Παπαναστασίου και με ντόπιους ποδοσφαιριστές ο Α.Ο. Θήβα αρχίζει την προετοιμασία του τη Δευτέρα (10/8) για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α΄ Βοιωτίας.

«Τη Δευτέρα 10/8 στις 18:30 στο δημοτικό στάδιο Θήβας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. Θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και η πρώτη προπόνηση.

Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι η νέα διοίκηση ανέλαβε όταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες και θα στηριχθεί αποκλειστικά σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, σε παιδιά που λαχταρούν να φορέσουν τη βυσσινί φανέλα.

Επίσης έχουν κυκλοφορήσει οι κάρτες διαρκείας και οι επαφές της διοίκησης με επαγγελματίες της πόλης για την στήριξη της ομάδας μας και η ανταπόκριση είναι πρωτοφανής!!! Έτσι δεν φοβόμαστε τίποτα, μια πόλη μια ομάδα !!!!».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.