Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το starsports οι δυο πρώτες "ερυθροκίτρινες" προσθήκες επισημοποιήθηκαν

Οι δυο πρώτες μεταγραφές της Ν. Αρτάκης είναι γεγονός καθώς ο σύλλογος με ανακοίνωση του ενημερώνει για την απόκτηση των Παναγιώτη Τσούτση και Δημήτρη Αγγελάτου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του starsports. Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:     

"Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Τσούτση Παναγιώτη και Αγγελάτο Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 . 

Ο Παναγιώτης Τσούτσης αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης και την πρόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Αχαρναικού  στην Γ' Εθνική και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ταμυναικου , Ηρακλής Ψαχνων ,Τριάδας .

Ο Δημήτρης Αγγελάτος Τσούτσης αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας και του κέντρου και την πρόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ταμυναϊκού, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ηρακλής Ψαχνων , Λήλα Βασιλικού , Χαλκιδα και στις Κ17-Κ20 του Λεβαδιακού .

Tους ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α".

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.