Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

"Στο τέλος θα τα καταφέρουμε", δήλωσε στο starsports ο 63χρονος τεχνικός

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Μίλτος Γκόφας στο "Ν. Κίλιμπας" το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 63χρονος τεχνικός μαζί με τον γυμναστή Θανάση Διγγελίδη έφτασαν νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να γνωρίσουν τα κατατόπια και να προετοιμάσουν την προπόνηση της νέας τους ομάδας. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον Βύζα μεγάρων κι έτσι ο γυμναστής της ομάδας έδινε τις οδηγίες και ο νέος τεχνικός του ΑΟΝΑ επέβλεπε και παρενέβαινε μόνο όταν ήθελα να διορθώσει κάτι. 

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, συστήθηκε και τους ζήτησε σκληρή δουλειά. Μιλώντας στο starsporrts ο Μίλτος Γκόφας ανέφερε μεταξύ άλλων: "Μου αρέσουν τα δύσκολα. ήρθα σε μια ομάδα που γνωρίζω το υλικό της και με δεδομένο  θα ενισχυθούμε πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας".  

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.