Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ipato-Marko.0-1.2020.01.19.944x500.1391.jpg

Οι Βοιωτοί απέκτησαν το Νίκο Μπουζούρα και το Γιώργο Βασιλέρη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΑ

«Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπουζούρα. Ο Μπουζούρας είναι δεξιός οπισθοφύλακας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Αμαλιάδας, Σιδηρόκαστρο Σερρών, Χαλκίδα και Αιολικό. Τη φετινή σαιζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πιερικού.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

BOUZOYRAS.JPG

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΡΗ

«Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Βασιλέρη. Ο Βασιλέρης που αγωνίζεται ως «μικρός» και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην ομάδα του Πόρου και στην Ερμιονίδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πραγματοποίησε χθες την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

vasileris.jpg

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.