Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

gkofas artaki1

Ο προπονητής της Νέας Αρτάκης σχολίασε τη διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Μίλτος Γκόφας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα soccerlive.gr είπε:

«Όταν πήγα στην ομάδα, η Νέα Αρτάκη βρίσκονταν σε άσχημη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση. Όλα λειτουργούσαν κάπως μέτρια για μια ομάδα Γ' Εθνικής. Με τη βοήθεια της διοίκησης, μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και με την προσπάθεια των παιδιών καθώς και του συνεργάτη μου, Θανάση Διγγελίδη, νομίζω φέραμε την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και βάσει του προγράμματος νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στη σωτηρία».

Για το αν επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος την ομάδα του με δεδομένο ότι βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση:

«Σίγουρα μας πετυχαίνει σε ένα σημείο όπου βρισκόμασταν σε ανοδική πορεία. Τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν επιβεβλημένη και θεωρώ ότι δύσκολα ότι θα ξεκινήσει ξανά η σεζόν».

Έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Βοηθάμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Πρέπει να προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες ώστε να περάσει η πανδημία όσο γίνεται πιο ανώδυνα». 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.