Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

ksefp.jpg

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Ευπαλίου με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

«Με την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την επικύρωση της βαθμολογίας θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τετάρτου ομίλου που συμμετείχε και η ομάδα μας. Επίσης σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια που κατέλαβαν.

Για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη αλλά συνάμα και ευχάριστη εμπειρία, ένα όμορφο ταξίδι. Σίγουρα μας λυπεί το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα όμως ταυτόχρονα αποκτήσαμε εμπειρία και φτάσαμε την αγαπημένη μας Δωρίδα να ακουστεί παντού! Ταξιδεύοντας "γνωρίσαμε" μας γνωρίσανε.

Ιδιαίτερα θα σταθούμε στην εξαιρετική αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά ομάδα Α.Σ.ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα! Τέτοια σωματεία αποτελούν κόσμημα για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στην προσπάθεια μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας! Στον απλό φίλαθλο και όχι μόνο της περιοχής μας που τίμησε από το υστέρημα του την προσπάθεια μας! Επίσης στο γραφείο ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ TOURS για την άψογη συνεργασία μας!


Σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας, σε όλο το τεχνικό επιτελείο το προπονητή μας το Γιώργο Μίχο και το γυμναστή μας Αλέξη Χαρακίδα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέφανο Κότσιαλο! To γιατρό της ομάδας μας Γιώργο Κόκκινο! Τέλος στον επί πολλά χρόνια πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα και αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας Δημήτρη Σπυρόπουλο που ήταν δίπλα μας!


Σίγουρα σε αυτή τη προσπάθεια έγιναν λάθη, μπορεί και πολλά, όμως με σιγουριά δεν υπήρχε πρόθεση και ζητάμε συγνώμη όπου τυχόν έγιναν αυτά. Λάθη δε κάνεις μόνο αν δεν κάνεις τίποτα.....!!!


Δε λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.........»!!!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.