Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δεν κρατιέται ο αρχηγός του ΑΟΝΑ που αγόρασε ειδικό νάρθηκα. "Θέλω να παίξω αλλά  πονάω πολύ" δήλωσε στο starsports

Η τεράστια θέληση του Βαγγέλη Ντελέκου να αγωνισθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αιολικό δίνει ελπίδες συμμετοχής στον αρχηγό του ΑΟΝΑ. Όπως είναι ήδη γνωστό ο 30χρονος μέσος υπέστη κάταγμα στον καρπό προχθές Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΚΟ στην Δροσιά, με τον γιατρό να συστήνει γύψο στο χέρι για έξι εβδομάδες. Όμως ο Βαγγέλης Ντελέκος νιώθει θηρίο στο κλουβί και ψάχνει τρόπο να αγωνισθεί παρά τους πόνους που δεν τον έχουν αφήσει. 

Ο αρχηγός του ΑΟΝΑ έχει ήδη προμηθευθεί ειδικό νάρθηκα που μπορεί να του επιτρέψει την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αιολικό με την προϋπόθεση να έχουν υποχωρήσει οι πόνοι. "Θέλω να παίξω αλλά πονάω" Αν την Κυριακή έχουν περάσει οι πόνοι θα κόψω τον γύψο και θα φορέσω τον νάρθηκα", δήλωσε στο starsports ο αρχηγός του ΑΟΝΑ που είναι έτοιμος να πάρει το ρίσκο καθώς ακόμα και με τον νάρθηκα δεν θα είναι 100% ασφαλής καθώς οι γιατροί του έχουν ξεκαθαρίσει ότι μόνο ο γύψος προσφέρει την κατάλληλη προστασία.    

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.