(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

gama-epo.jpg

Τον επόμενο μήνα οι αποφάσεις της ΕΠΟ για την κατηγορία.

Δίχως ουσιαστική εξέλιξη για τη Γ΄ Εθνική πραγματοποιήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Το θέμα που «καίει» για τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς δεν το «ακούμπησαν» στη χθεσινή συνεδρίαση.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα στο επερχόμενο ραντεβού της ΕΠΟ, που φέρεται να έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή. Στην ατζέντα εκτός από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις εκλογές (αλλαγή καταστατικού και ΓΣ στις 16/6 για εκλογική διαδικασία το καλοκαίρι), το Κύπελλο Ελλάδας και την υπόθεση Ντουρμισάι δεν αποκλείεται να προστεθεί και η Γ’ Εθνική.

Όπως και να έχει οριστικές εξελίξεις αναμένονται από τον Ιούνιο καθώς στο μεσοδιάστημα θα έχει προκριθεί τουλάχιστον μια λύση τόσο για την άνοδο όσο και για τις ομάδες που θα πέσουν.

 

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.