Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ermis Shimatariou.Pano.exedra.2019.04.21.944x500

Σε ένδειξη σεβασμού στον Ραφαήλ Σκεμπέ.

Τα μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. "Ερμής" Σχηματαρίου ανακοίνωσαν οτι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 19:00', γενική συνέλευση των μελών του σωματείου.

Οπως ενημέρωσαν η αναβολή αποφασίστηκε ως ένδειξη σεβασμού λόγω της ξαφνικής απώλειας του αθλητή Ραφαήλ Σκεμπε.

Θυμίζουμε οτι τα θέματα της γ.σ. είναι: ενέργειες και δράσεις για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ενέργειες και δράσεις για τα τμήματα των ακαδημιών και των λοιπών αγωνιστικών τμημάτων.

Θα ανακοινωθεί εκ νέου η νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της νέας Γενικής Συνέλευσης.

 

Τα μέλη της διοίκησης του σωματείου χθες, Κυριακή, 28/6 και με το άκουσμα της θλιβερής είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Ραφαήλ Σκεμπέ, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Υπάρχουν κάποιες φορές που δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσεις συναισθήματα ...

Υπάρχουν στιγμές που η ζωή παίζει βρώμικα και άδικα...

Ραφαηλ καλό παράδεισο ..

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια σου..

Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει..

Ήσουν μόλις 23 ετών....

 

Σήμερα η κηδεία του Ραφαήλ

Σήμερα, Δευτέρα, 29/6, στις 19:00', θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δροσιά, η νεκρώσιμος ακολουθία για τον αδικοχαμένο, Ραφαήλ Σκεμπέ, που μας αποχαιρέτησε τόσο πρόωρα και άδικα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ταφή του Ραφαήλ, που είχε μόνο φίλους και αυτό φαίνεται από τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό του αλλά και στήριξης της οικογένειας του, θα γίνει στο Νεκροταφείο στα μικρά Χάλια Δροσιάς.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, αντί στεφάνων και λουλουδιών, καλείται ο κόσμος να καταθέσει χρήματα στο ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

Για το λόγο αυτό, θα υπάρχει στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού κουμπαράς για την κατάθεση χρημάτων όσων το επιθυμούν.

 

Skempes Rafail.2020.06.28.578x502

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.