Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Kapareli Rafina.0 0.2019.09.22.944x500.18

Διερευνητικές επαφές για την συγχώνευση των δυο ιστορικών σωματείων.

Διερευνητικές επαφές φαίνεται οτι πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης του Π.Α.Σ. "Κιθαιρών" Καπαρελίου και στους ανθρώπους της διοίκησηςτου Α.Ο. "Η Θήβα" για το κάτα πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια "συγχώνευση" των δυο σωματείων.

Η ομάδα των ανδρών του Π.Α.Σ. "Κιθαιρών" Καπαρελίου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο και κατέλαβε την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς σε 21 αγώνες συγκέντρωσε 29 βαθμούς, με 8 νίκες – 5 ισοπαλίες – 8 ήττες και 19 – 17 γκολ. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής Ε.Π.Ο. που διέκοψε το πρωτάθλημα με αυτό τον απότομο τρόπο λόγω της πανδημίας, θα αγωνιστεί και στη νέα σεζόν σε αυτή.

Η ομάδα των ανδρών του Α.Ο. "Η Θήβα", που τα τελευταία χρόνια διάγει δύσκολη περίοδο, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας. Κατέλαβε την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς συγκέντρωσε 23 βαθμούς σε 19 αγώνες με 7 νίκες – 2 ισοπαλίες – 10 ήττες και με 30 – 34 γκολ (Εντός έδρας: 5 – 1 – 3, 21 – 14. Εκτός έδρας: 2 – 1 – 7, 9 – 20).

Στόχος - αν καταφέρουν και έρθουν σε συμφωνία, τελικά, οι δυο πλευρές - είναι, λογικά, να δημιουργηθεί μια ομάδα σαφώς πιο δυνατή, με άλλη δυναμική, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ίσως να στοχεύει και για πιο ψηλά και φυσικά στο δημοτικό στάδιο της Θήβας (φωτο) που προσφέρει πολύ περισσότερα, αλλά το οποίο χρησιμοποιεί και η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου.

Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν οτι από πίσω υπάρχει και κάποιος δυνατός οικονομικός παράγοντας ο οποίος έχει εκφράσει την διάθεση για να βοηθήσει το όλο έργο και τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν και πάρα πολλοί οι οποίοι είναι αντίθετοι στο όλο "project" (και κυρίως φίλοι της ομάδας της Θήβας) και οι οποίοι ούτε καν να σκεφτούν δεν μπορούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Αναμένουμε τις εξελίξεις...

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.