Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα καθοδηγήσει αγωνιστικά τον "ημίθεο" ο 42χρονος τεχνικός

Ο Ηρακλής Ψαχνών επενδύει στη προπονητική προσωπικότητα του Θανάση Μεθενίτη ο οποίος θα βρεθεί στο πάγκο του ημίθεου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι πρωταθλητές Εύβοιας που πέρυσι παρουσιάστηκαν κατά πολύ ανώτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες του νομού, έχοντας πλάνο και αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, έπαιξαν ελκυστικό ποδόσφαιρο και αναγνωρίζουν ότι σημαντικό μερίδιο σε αυτή διαδρομή πιστώνεται στο προπονητή της ομάδας. 

"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, του προπονητή Θανάση Μεθενίτη με την ομάδα μας!!!

Παράλληλα οι πρωταθλητές Εύβοιας με ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαριστούν φιλάθους και φορείς των Ψαχνών για τη στήριξη τους στην ομάδα:

"Το νέο Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Συλλόγου που έδωσαν δυναμικό παρών στις εκλογές του Σωματείου μας, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη και την στήριξη στην ομάδα μας. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους Δημοτικούς φορείς του Δήμου μας, τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, την επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Τζοβάννα Γκόγκου, τον επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ανδρέα Κουλοχέρη, την Πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Ευαγγελία Μύταλα και όλους τους χορηγούς μας για την ηθική και υλική συμπαράστασή τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία ξαναβρίσκει τον αγαπημένο μας ΗΡΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Δεσμευόμαστε ότι η ομάδα μας, με την στήριξη όλων μας, θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο επερχόμενο Πρωτάθλημα!!! " 

   

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.