Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

67539752_2472631806136699_5812344345067520000_n.JPG

Αποχωρεί από την ομάδα του Καπαρελλίου.

Ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Ευθυμίου αποχωρεί από τον Κιθαιρώνα. Με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ομάδα του Καπαρελλίου:

«Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ''ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ'' θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κώστα Γεωργίου για τον πολύ μεγάλο αγώνα που έκανε όλη την χρονιά σε όλα τα επίπεδα ,τους γενικούς αρχηγούς και φίλους μου Γιώργο Σταθόπουλο και Αυγέρη Σταμέλο καθώς και τους αφανείς ήρωες Βαγγέλη Μικρό, Μελέτη Καλατζή και Αποστόλη Σταμέλο για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες τους προς τον σύλλογο!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο εξαιρετικούς προπονητές Άγγελο Κυριάκου και Σωτήρη Παπαναστασίου καθώς και στον γυμναστή μας Αντώνη Στυλιανού για την άψογη συνεργασία που είχαμε!!!

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά και για την εξαιρετική οικογένεια που δημιουργήσαμε!!!

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα μέσα απ την καρδιά μου και είμαι σίγουρος ότι ο  ''ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ'' θα βρει τον δρόμο του στο τέλος!!!!».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.