Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Kapareli Panarkathikos.0 1.2020.01.26.944x500.15

Τα "ευχαριστώ"  του Βοιωτού τεχνικού στην ομάδα του Καπαρελλίου.

Ο Σωτήρης Παπαναστασίου, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με τον Κιθαιρώνα, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του Καπαρελλίου, την οποία κατάφρε να οδηγήσει στη Γ΄ Εθνική. Ο Βοιωτός προπονητής στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

«Ένας ποδοσφαιρικός κύκλος από τη θέση του προπονητή κλείνει μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον πάγκο του ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τρεις διοικήσεις με προέδρους τον κ. Στοιχειό Κώστα, τον κ. Κατσάρα Στάθη και τον κ. Γεωργίου Κώστα για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής της ιστορικής ομάδας του ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ, για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπο μου.

Αρωγός, συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια, ο αγνός φίλαθλος του ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ που ήταν δίπλα στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές και που προσωπικά με περιέβαλε με πολύ αγάπη.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όλα τα παιδιά, τους αθλητές που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που έφεραν τις επιτυχίες της ομάδας και που κάθε χρόνο μετουσίωναν την ομάδα του ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ σε πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας στο σύλλογο … και σε εμένα προσωπικά που προπονητικά με κάνατε «ΜΑΓΚΑ».

ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ – ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ μου, σε ευχαριστώ για αυτό το καταπληκτικό ταξίδι, σου εύχομαι ότι καλύτερο με πολλές επιτυχίες!!!»

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.