Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Ρεπορτάζ από την επίσημη "πρώτη" των πρωταθλητών Εύβοιας

Με φιλοσοφία πρωταγωνιστή ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Ηρακλής Ψαχνών τη Πέμπτη το βράδυ στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών. Οι παίκτες του Θανάση Μεθενίτη, 23 μέχρι στιγμής, αφού άκουσαν τις σύντομες τοποθετήσεις από το προπονητή τους, το γενικό αρχηγό Κώστα Γκαλούφα και τελευταίο στη σειρά το πρόεδρο Γιώργο Στούπα,  προπονήθηκαν για μια ώρα περίπου από το γυμναστή Νίκο Σαρρή.

Από τους ποδοσφαιριστές ζητήθηκε μεταξύ άλλων να τηρούν τους κανόνες υγιεινής ώστε να αποτραπεί κάποιο κρούσμα κορωνοϊού, να έχουν πειθαρχία και να τιμήσουν τη φανέλα του συλλόγου. Στις δηλώσεις που έκαναν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο ο προπονητής και εκπρόσωποι της διοίκησης συμφώνησαν ότι ο Ηρακλής έχει τη ποιότητα, την εμπειρία, αλλά και το βάρος της φανέλας ώστε να είναι ανταγωνιστικός σε όποιο όμιλο και αν βρεθεί. 

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στη πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι οι Ντουμάνης, Γεωργίου, Ζουλιώτης, Ματράκας, Σπανός, Χατζηαντωνίου,Ρεπετσάς, Μπατζελής, Τσαλάκος, Ντελέκος, Τόσκα, Σπυράκης, Σιαράπης, Γκίκας, Αλαφάκης, Μήτρου, Μώρος, Σταματάκος, Γκάβαλης, Σκριβάνος, Κατσαρής, Λάμι και Αγκέλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ρόστερ θα ενισχυθεί με τέσσερις ακόμα προσθήκες.    

   

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.