Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

20200803_180925.jpg

Η πρώτη προπόνηση ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Έχοντας την εμπειρία της περσινής σεζόν, όρεξη για δουλειά κι αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αταλάντη. Η ομάδα της Φθιώτιδας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος παρέμεινε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης και φυσικά τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Άπαντες στην Αταλάντη θέλουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα συνδυάζει θετικά αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της Αταλάντης, αλλά και όλες τις ομάδες είναι η πανδημία του κορονοϊού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, όπως και την περσινή σεζόν. Τόσο στον αγωνιστικό προγραμματισμό, όσο και στους οικονομικούς πόρους της ομάδας.

Στον αθλητικό συντάκτη του STAR Κεντρικής Ελλάδας, Βαγγέλη Ζαγκώτση, μίλησαν οι: Μάκης Ζαχαρόπουλος (προπονητής), Γεράσιμος Χαϊκάλης (ποδοσφαιριστής) και Δημήτρης Σαμαράς (υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων).

Κάμερα: Μάκης Δανιήλ

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.