(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

thistomo.papaharalampous stathis.2020.09.12.944x500

Τον αριστερό αμυντικό Στάθη Παπαχαραλάμπους ανακοίνωσε το σωματείο του Διστόμου.

Σε μια ακόμη σπουδαία, μετεγγραφική, κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Π.Ο. "Αμβρυσσέας" Διστόμου στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας που θα αγωνιστεί και πάλι φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Απέκτησε τον Στάθη Παπαχαραλάμπους, τον Λιβαδείτη, αριστερό αμυντικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Α.Ο. "Η Θήβα" και Α.Ο. Υπάτου.

Χαρακτηριστική η σχετική ανακοίνωση από το σωματείο:

"Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ συνεχίζονται, ενόψει της εναρξης του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, στις 11 Οκτωβρίου.

Ετσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας του Στάθη Παπαχαραλάμπους, ενός παίκτη με ποιότητα, ήθος και προπάντων εμπειρία καθώς οι συμμετοχές του στην Γ' Εθνική Κατηγορία αυτό καταμαρτυρούν: Όπως η θητεία του στον ΑΟ ΘΗΒΑ και τα τελευταία τρία χρόνια στον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ, ως βασικό στέλεχος.

Με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας αποκτά ακόμα περισσότερο ποιότητα, αλλά και εμπειρία.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη στο Δίστομο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και με υγεία".

 

Thistomo.Papaharalampous Stathis.2020.09.12.944x673

 

thistomo.papaharalampous stathis.2020.09.12.601x1278

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.