Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Πρόκειται για την πρώην ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελένη Πελετίδου

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπόλμπαση ο Ηρακλής Ψαχνών κάλυψε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων με μια γυναίκα. Πρόκειται για την Ελένη Πελετίδου η οποία τα τελευταία δυο χρόνια ήταν προπονήτρια τερματοφυλάκων στις εθνικές ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Τα χρόνια που αγωνιζόταν η νέα προπονήτρια τερματοφυλάκων του Ηρακλή είχε 70 συμμετοχές στην εθνική Ελλάδας, ενώ κατέκτησε 8 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδας. 

"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με την προπονήτρια τερματοφυλάκων Ελένη Πελετίδου (κάτοχο UEFA B, C, Goalkeeping), η οποία τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προπονήτρια στην Εθνική Ελλάδος (γυναικών, νεανίδων, κορασίδων), ενώ ως παίχτρια είχε 70 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, έχοντας κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδος!!!"   

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.