(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Ipato Spata.5 0.2019.11.16.944x5001351

Φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 20/9 στο δημοτικό στάδιο Θήβας.

Παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων ενόψει της συμμετοχής των στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας «έκλεισαν» για να δώσουν «Αθλητικός Ομιλος Υπάτου» και «Α.Π.Ο. Αταλάντη».

Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να τεθούν… «αντιμέτωπες» σε φιλικό επίπεδο την ερχόμενη Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας και το φιλικό αυτό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει ένα πάρα πολύ δυνατό και καλό τεστ και για τις δυο.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς έχουν τοποθετηθεί στον ίδιο όμιλο (Δ’). Βάσει του προγράμματος αγώνων που έχει προκύψει θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, στο ίδιο γήπεδο, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής και την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021, στο γήπεδο της Αταλάντης, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής.

Η σέντρα στον φιλικό αυτό αγώνα έχει οριστεί για τις 17:30’.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.