Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

karampetsos martino

Σε δυο ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Οπούντιος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μαρτίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Καραμπέτσου (κεντρική φωτό). Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ένωση Πρέβεζας. Ακόμη στον Οπούντιο επιστρέφει ο 24χρονος αμυντικός Μιχάλης Καραδήμος (ένθετη φωτό) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πυθαγόρα Κοντακαιίκων Σάμου.

karadimos_opountios2.jpg

Οι ανακοινώσεις:

"Ο Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Καραμπέτσου Μάριου από την Ένωση Πρέβεζας. Μάριε σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας."

"Ο Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επιστροφή του δικού μας παιδιού Καραδήμου Μιχάλη από τον Πυθαγόρα Κοντακαιίκων Σάμου. Μιχάλη σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες με την πράσινη φανέλα."

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.