Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

"Θα διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς" δήλωσε ο προπονητής του Θησέα Λευτέρης Καλογήρου

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Θησέας Αγριάς από τον Οπούντιο Μαρτίνου. Η ομάδα της Μαγνησίας την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενείται στο "Ν. Κίλιμπας" από τη Ν. Αρτάκη και ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου με δηλώσεις του στο magnesianews.gr τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει βαθμούς στη πόλη της Εύβοιας.

«Όπως όλες οι πρεμιέρες και αυτή ήταν δύσκολη ειδικά εντός έδρας. Είναι ακόμη δυσκολότερη όταν ο αντίπαλος είναι άγνωστος. Εμείς βρήκαμε μία καλά οργανωμένη και κλεισμένη στο μισό γήπεδο, κάτι που μας δημιούργησε προβλήματα και προκάλεσε άγχος» τόνισε αρχικά στο «Magnesiasports» o προπονητής του Θησέα Αγριάς, για να συμπληρώσει: «Ουσιαστικά χωρίς η εικόνα του παιχνιδιού να είναι υπέρ του αντιπάλου, βρήκε το γκολ σε μία από τις 2-3 φάσεις που βγήκε στην επίθεση. Εμείς βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως μάθημα, ενόψει ενός ακόμη άγνωστου αντιπάλου.

Για το επερχόμενο παιχνίδι στη Ν. Αρτάκη τόνισε: 

Εμείς θα βασιστούμε στις δυνατότητές μας για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.