Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

EPO.C Ethniki.Mavrotas Thiakofotis Bantis players.Telemeeting.2020.12.30.944x500

Σημαντικές ειδήσεις για την κατηγορία προέκυψαν στην τηλεδιάσκεψη των παικτών με τον Γιώργο Μαυρωτά.

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της αντιπροσωπείας των παικτών των ομάδων και των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής, του προέδρου του δ.σ. του Π.Σ.Α.Π., Γιώργου Μπαντή, του μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και προέδρου της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη και του Γενικού Γραματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, κατά την διάρκεια της οποίας προέκυψαν πολλές και σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον της κατηγορίας.

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχει ισχυρή βούληση από την Γ.Γ.Α. να ολοκληρωθούν ΟΛΑ τα πρωταθλήματα και με γνώμονα τα παραπάνω προχωρούν ήδη στον σχεδιασμό της επανεκκίνησης.

 

Το σχέδιο επιστροφής

Η Γ.Γ.Α. ετοιμάζει ήδη το σχέδιο επιστροφής και γι’ αυτό το λόγο το επόμενο χρονικό διάστημα θα σταλούν την ΕΠΟ όλες οι απαραίτητες οδηγίες για το πως θα πρέπει να είναι το πρωτόκολλο επιστροφής αλλά και τι θα απαιτείται.

Στην συνέχεια η ΕΠΟ θα το συντάξει και ως ολοκληρωμένη πρόταση θα το στείλει στην επιτροπή λοιμωξιολόγων για να πάρει το τελικό “οκ”!

 

Το «αγκάθι» των τεστ και η λύση του

Όπως είναι κατανοητό το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό βάρος για τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τεστ στα οποία θα υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και ίσως αυτό να αποτέλεσε και ένα μεγάλο “αγκάθι” για τις διοικήσεις των ομάδων οι οποίες “ματώνουν” οικονομικά και με ένα ακόμη τέτοιο έξοδο δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Η λύση που προωθείται και βρίσκεται ΗΔΗ υπό συζήτηση στο υπουργείο είναι μια κρατική επιχορήγηση στις ομάδες που θα αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα έξοδα για τα τεστ.

Πρόκειται για έναν μεγάλο σκόπελο που αν ξεπεραστεί τότε θα ανοίξει και ο δρόμος της επιστροφής, πάντα υπό προϋποθέσεις.

Ο αθλητισμός πρέπει να μείνει ζωντανός και είναι χαρακτηριστικό πως στην τηλεδιάσκεψη ο Γ.Γ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς ανέφερε πως «Ο αθλητισμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει»!

 

Το χρονοδιάγραμμα, οι επιφυλάξεις και οι σκέψεις…

Όπως είναι κατανοητό όλα τα παραπάνω θα χρειαστούν χρόνο και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις 10 Ιανουαρίου καθώς τόσος είναι ο χρόνος που απαιτείται για να συνταχθούν και να συζητηθούν όλα τα παραπάνω σε θεσμικό πλαίσιο.

Οι επιφυλάξεις που υπάρχουν είναι όπως πάντα η πορεία των κρουσμάτων αλλά και η πληρότητα των ΜΕΘ καθώς εκεί εστιάζουν οι επιδημιολόγοι ενώ για τους “ανεγκέφαλους” που θέλουν με το ζόρι να βρεθούν στα γήπεδα θα υπάρχει μέριμνα αλλά και “αστυνόμευση” για την οποία θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα…

 

(Πηγή: sports-factory)

 

EPO.C Ethniki.Mavrotas Thiakofotis Bantis players.Telemeeting.2020.12.30.general.944x500

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.