Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

EPO.Psaropoulos Stavros.portrait.talking.good.944x500

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική κατηγορία και τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος μίλησε για πολλά θέματα της επικαιρότητας στην "Πέλλα τηλεόραση".

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος έχει ανακοινώσει οτι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο. στις επικείμενες εκλογές, πέρα από το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για την Ε.Π.Ο., μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Για το θέμα αυτό είπε, χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι σωστό να λέει ο καθένας ημερομηνίες για την έναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και των τοπικών Πρωταθλημάτων όταν δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα αρχίσει η Superleague 2, αλλά και η Football League αν θα παίξει!

Μάλλον άτοπο είναι να συζητάμε αυτή τη στιγμή, αν δεν δούμε την πορεία του προβλήματος που λέγεται κορονοϊός, που θα καταλήξουμε και που μπορούμε να εξασφαλίσουμε χωρίς κίνδυνο ότι θα γίνουν τα πρωταθλήματα!

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχουμε όλοι την ίδια αγωνία!».

 

(Πηγή: goalpost)

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.