Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPO.Logo good blue fond.944x500

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ για την τηλεδιάσκεψη των παιχτών της Γ' Εθνικής κατηγορίας με την ΓΓΑ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε δελτίο Τύπου προκειμένου να ενημερώσει από την πλευρά της για την ευρεία τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, ανάμεσα στους εκπρόσωπους των ποδοσφαιριστών των ομάδων των σωματείων και των 10 ομίλων του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2020-2021, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά και το μέλος της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α., Οδυσσέα Παξινό και στην οποία συμμετείχαν, επίσης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη και ο πρόεδρος του δ.σ. του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπο της Ε.Π.Ο.:

"Ευρεία σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, του προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Γιώργου Μπαντή, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του μέλους της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. κ. Οδυσσέα Παξινού και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ' Εθνικής.

Αντικείμενό της ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Γυναικών, εντός του πλαισίου που καθορίζει η εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας του COVID-19.

Δεδομένης της κοινής επιθυμίας για επιστροφή στα γήπεδα, εκφράστηκε η βούληση όλων των πλευρών για αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., προς έγκριση, υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε - τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου - να επαναρχίσουν οι προπονήσεις".

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.