Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

PANOURGIAS

Τελικά αυτός ο Πανουργιάς ο «οπλαρχηγός» σύμφωνα με τον Αλ6...ξέρει να ανάβει την κατάλληλη στιγμή το φυτίλι της ποδοσφαιρικής επανάστασης!!

Μπουρλότο έβαλε στο  AEL FC ARENA με τα 3 γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Λαμία και πανηγύρισε την 2η συνεχόμενη νίκη και πρώτη εκτός έδρας!!

Τώρα μπορεί να δώσει και πριμ νίκης... στα παιδιά του Άκη Μάντζιου του προπονητή που ταίριαξε απόλυτα με την χημεία της ομάδας και δείχνει ικανός και έτοιμος να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών!!

Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει ψυχολογία, και η ομάδα αέρα για μια καλύτερη συνέχεια. Το έδειξαν ο Τουράμ, ο Σκόνδρας, ο Ρόμανιτς, ο Θεοδωρόπουλος, τελικά το ρόστερ αρχίζει και βγάζει πτυχές των ικανοτήτων του που με την ανάλογη διαχείριση και δουλειά, θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα!!

Και ίσως τώρα ο Πανουργιάς ο «οπλαρχηγός» σύμφωνα με τον Αλ6  να σκεφτεί σοβαρά, βγάζοντας οριστικά από το μυαλό του... την αποχώρηση από την ομάδα!!

Γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει  δύσκολες στιγμές αλλά και μοναδικές απολαύσεις όπως αυτή της Δευτέρας στον Θεσσαλικό κάμπο!!

Και εκτός του κόσμου  που τις χαίρεται, περισσότερο τις απολαμβάνει αυτός που τις πληρώνει!!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.