Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPO.Entrance.944x500.113

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε (23/3) την "επ’ αόριστον" αναβολή της "έκτακτης" γενικής συνέλευσης των μελών - Ε.Π.Σ. της δύναμής της που είχε επανα-προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 10 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αρχικά η "έκτακτη" γ.σ. είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Μαρτίου, όμως, αναβλήθηκε λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για απαγόρευση των συνεδρίων μέχρι το τέλος του μήνα, λόγω των μέτρων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Θυμίζουμε οτι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που έχουν προαγραμματιστεί να απασχολήσουν το σώμα της γ.σ. είναι η αλλαγή του καταστατικού, ώστε οι επόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνουν τον προσεχή Ιούλιο, αντί του προσεχούς Οκτωβρίου και καθώς η εκλογή αναπληρωματικών μελών στην Επιτροπή Εφέσεων.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων  της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας, σε πλήρη εφαρμογή των μέτρων που ελήφθησαν από την Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της εξάπλωσης του covid-19, αποφάσισε την επ΄αόριστον αναβολή της προγραμματισθείσας για τις 10/04/2020 Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων - μελών της.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα οριστεί όταν το επιτρέψουν οι επικρατούσες συνθήκες.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.