Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Avgenakis Lisanthrou.944x500

Σχετικά με την επιστολή - αίτημα για το επίδομα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε στην, από 24/3/2020, κοινή, επιστολή που του απέστειλαν ο πρόεδρος του δ.σ. της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου και ο πρόεδρος του δ.σ. της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας (Super League 2 - Football League), Λεωνίδα Λεουτσάκο, οι οποίοι μέσω αυτής του ζήτησαν (και) οι ποδοσφαιριστές των τριών επαγγελματικών κατηγοριών να μπουν στα μέτρα στήριξης για τις επιπτώσεις από την πανδημία και να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Στην απαντητική επιστολή επισημαίνεται ότι ορθώς απευθύνονται και στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ως καθ’ ύλην αρμόδιο για τα εν λόγω ζητήματα, όπως είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιριστών στο μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού, λόγω της μη καταχώρισης των προσλήψεών τους στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Ο κ. Αυγενάκης σημειώνει επίσης ότι αναμένει από τις Λίγκες και τα σχετικά έγγραφα περί της εξαίρεσης από την υποχρέωση καταχώρισης της πρόσληψής των ποδοσφαιριστών τους και καταλήγει:

"Παραμένουμε σε επικοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) και των επιπτώσεων της”.

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.