Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

PAOK.JPG

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει κάνει προκράτηση για όλο τον Ιούλιο στο προπονητικό κέντρο στο Χορστ της Ολλανδίας αλλά, το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή λόγω της πανδημίας είναι υπαρκτό.

Πλέον στην Ολλανδία και με απόφαση της Πολιτείας όχι μόνο έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος αλλά έχει μπει και απαγορευτικό σε κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν ο ΠΑΟΚ επιλέξει το Χορστ μπορεί φυσικά να κάνει προπονήσεις αλλά δεν θα έχει τη δυνατότητα να δώσει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

Για αυτό και πλέον οι επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα τρέξουν και το plan b που δεν είναι άλλο από το "Μένουμε Ελλάδα". Δηλαδή το βασικό στάδιο προετοιμασίας όποτε γίνει και όσες μέρες διαρκέσει να διεξαχθεί εντός Ελλάδας. Στην παρούσα φάση δυο είναι οι λύσεις που προκρίνονται: το Καρπενήσι και το Πήλιο.

Για αυτό και άμεσα θα υπάρξει ταξίδι των επιτελών της ομάδας για να τσεκάρουν τα προπονητικά κέντρα και ίσως χρειαστεί μάλιστα να κάνουν και προκράτηση για αυτό που θα επιλέξουν και ο λόγος είναι προφανής: το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες της Super League που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο (λόγω των περιορισμών) να μην κάνουν στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχουν και προπονητικά κέντρα εκτός Ολλανδίας, όπως στην Πολωνία και στην Αυστρία που και η σεζόν θα ολοκληρωθεί και δεν έχει απαγορευτεί για όλο το καλοκαίρι η αθλητική δραστηριότητα.

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.