Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Super League 1.2019 2020.944x500.211

Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της η Super League αποφάσισε να ζητήσει με αίτημα της την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των play-offs και των play-out.

Για να γίνει όμως αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτό έχει συνταχθεί, είναι αναλυτικότατο και προβλέπει τι θα ισχύει για όλους πριν και μετά κάθε ματς, ακόμα και στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα γίνεται η οριστικοποίηση του ώστε να αποσταλεί στην υγειονομική επιτροπή του ΕΟΔΥ, πιθανότατα την Παρασκευή και να υπάρξει η απάντηση και η έγκριση από τη ΓΓΑ.

Όπως έλεγαν στη Super League: "Πρωταρχικό μέλημα είναι η υγεία όλων των εμπλεκομένων. Το πρωτόκολλο είναι πολύ αναλυτικό και περιλαμβάνει όσους έχουν προσβάση στα παιχνίδια". Και συνεχίζουν λέγοντας: "Προχωράμε βήμα βήμα και με σοβαρότητα, πάντοτε σεβόμενοι σε απόλυτο βαθμό τις εισηγήσεις των αρμόδιων θεσμικών φορών".

Η έγκριση αναμένεται να έχει δοθεί μέχρι την Τετάρτη (27/5) και εν συνεχεία η Super League θα συνεδριάσει και πάλι, λογικά μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να αποφασίσει και αυτή ξανά για το πρόγραμμα των play-offs και παράλληλα να γίνει η κλήρωση των play-out.

ΠΗΓΗ: sport24

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.