Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

mantjpg.jpg

«Με κάλυψε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας που βγήκε και είπε πως ποτέ δεν υποστήριξε πως εγώ φταίω για την ήττα με τον Πανιώνιο».

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Άκης Μάντζιος, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας a-sports.gr, Δημήτρη Δημητρίου. Aνέφερε επιγραμματικά τα παρακάτω:

-Κάναμε εξαιρετική χρονιά, διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την 6η θέση.

-Εγώ έχω συνδεθεί με τον Πανιώνιο και την ιστορία του δεν μπορεί να την διαγράψει κανένας. Εμένα μου συνέβη πρώτη φορά στην καριέρα μου στο ποδόσφαιρο να φύγω έτσι από μία ομάδα.

-Ο κάθε ιδιοκτήτης και πρόεδρος ομάδας έχει δικαίωμα να αποφασίσει ότι θέλει. Αλλά θεωρώ ότι ήταν άδικος ο τρόπος που αποχώρησα. Με κάλυψε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας που βγήκε και είπε πως ποτέ δεν υποστήριξε πως εγώ φταίω για την ήττα με τον Πανιώνιο. Θεωρώ πως με αυτή τη δήλωση ανακάλεσε όσα είχαν ειπωθεί.

-Υπενθυμίζω πως και στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, πάλι δεν είχα πάει στη συνέντευξη Τύπου αν αυτό λέει κάτι. Και τότε ακούγονταν διάφορα στη Λαμία, αλλά κερδίσαμε. Έχω περάσει πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, αλλά είμαι επαγγελματίας.

-Λογικό είναι από τη στιγμή που ανδρώθηκα στον Πανιώνιο να έχω συνδεθεί μαζί του. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάθε φορά που παίζω με τον Πανιώνιο αντίπαλος θα συμβαίνει αυτό. Είναι δουλειά μου, ζω από αυτό.

-Ευχαριστώ τον κόσμο της Λαμίας, από τον οποίο ένιωθα πως είχα καθολική αποδοχή για το ήθος και τη δουλειά μου, ακόμα και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια ηθική ικανοποίηση αυτό. Και πραγματικά εύχομαι στη Λαμία κάθε χρόνο να είναι και καλύτερη. Να μείνει πολλά χρόνια στην κατηγορία.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη και το απόσπασμα που αφορά τον ΠΑΣ Λαμία:

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.