Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

xanthi.jpg

Δεν πέρασε πρόταση για 15 ομάδες στη Super League 1 με την παρουσία και των δύο ομάδων, χωρίς μπαράζ. 

Για τις 22 και 29 Αυγούστου όρισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 3/8 με τηλεδιάσκεψη, το διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης με έπαθλο μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League 1, απόφαση που σημαίνει ότι-εκτός απρόοπτου- η Super League 1 την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει με 14 ομάδες.

Οι έδρες των αγώνων μπαράζ θα οριστούν με κλήρωση.

Για τις ημερομηνίες ψήφισαν 7 υπέρ, 5 ήταν τα παρών και 5 τα λευκά. Μάλιστα, υπήρξε και πρόταση από το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη για 15 ομάδες στη Super League 1 την περίοδο 2020/2021, δηλαδή με παραμονή Ξάνθης και άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης. H πρόταση απορρίφθηκε, καθώς οι υπέρ ψήφοι ήταν 9 (8 κατά) και απαιτούνται 13.

Κατά της πρότασής του ψήφισαν οι τέσσερις εκπρόσωποι της μεγάλης κατηγορίας σην Ε.Ε., ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι κ.κ. Λασκαράκης, Βακάλης και Αντωνίου.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.