Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

IMG_2942.JPG

Στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (10-20 Αυγούστου).

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 19:00 στο ΔΑΚ.

Η προπόνηση εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους, μόνο με την παρουσία ΜΜΕ, πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι. Οι «κυανόλευκοι»  θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (10/8). Η αποστολή θα διαμένει στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, αλλά και μετά την επιστροφή της θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας  ολόκληρη η ομάδα της Λαμίας (παίκτες, προπονητικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) σε μοριακό έλεγχο για κορονοϊό.

Σήμερα Τρίτη (4/8) και αύριο Τετάρτη (5/8) οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη (6/8) θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

test-covid-1.jpg

test-covid-3.jpg

test-covid-2.jpg

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.