Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

super-league-nova.jpeg

Απόλυτη συμφωνία επτά ΠΑΕ, ανάμεσά τους και ο ΠΑΣ Λαμία, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν όλες οι ομάδες με τηλεοπτικό συμβόλαιο. «Βέτο» να μην εγκριθεί ακόμη και η προκήρυξη του πρωταθλήματος!

Σήμερα (5/8)  πραγματοποιήθηκε συνάντηση επτά ΠΑΕ της Super League 1 και συγκεκριμένα των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Βόλου, Λαμίας, Ξάνθης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού που έθεσαν επί τάπητος το θέμα των τηλεοπτικών.

Ομόφωνα αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν πως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, δε θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της Λίγκας.

Με αυτό τον τρόπο, οι προαναφερθείσες ομάδες, κατέστησαν σαφές πως επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα χωρίς ανισότητες, επιδιώκοντας να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22. Και αυτό αφορά ακόμη και τις ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλιστεί.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.