Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

vydra.jpg

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία σημείωσε αυτογκόλ μετά από 17 χρόνια!

Ακόμα και οι έμπειροι παίκτες έχουν άτυχες στιγμές και ο Λουκάς Βύντρα με το αυτογκόλ του έδωσε την πρωτοπορία στον ΟΦΗ μέσα στη Λαμία.

Χρειάστηκε να περάσουν κοντά 17 χρόνια, από το προηγούμενο και μοναδικό αυτογκόλ του διεθνή αμυντικού στην κατηγορία. Ήταν 14 Δεκεμβρίου 2003, όταν έβαζε αυτογκόλ στον αγώνα Πανηλειακού-Ηρακλή 1-2, λίγες μέρες πριν μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό!

Ο ΟΦΗ έσπασε την...κατάρα

Με τη νίκη του στη Λαμία ο ΟΦΗ έσπασε μια παράδοση που κρατούσε σχεδόν εννέα χρόνια, και τον ήθελε να μη νικά σε έδρες της περιφέρειας, εκτός Κρήτης. Σε 36 αγώνες που είχε δώσει στο διάστημα αυτό, είχε δέκα ισοπαλίες και 26 ήττες!

Για να βρούμε νίκη του ΟΦΗ σε έδρα ομάδας της περιφέρειας, πρέπει να γυρίσουμε στις 17 Φεβρουαρίου 2014, αλλά και τότε νίκησε τον Εργοτέλη στην πόλη του, το Ηράκλειο. Την ίδια σεζόν νίκησε στις 20 Ιανουαρίου 2014 τον Πλατανιά στα Χανιά, που ήταν και η τελευταία του εκτός έδρας νίκη σε άλλη πόλη της περιφέρειας.

Από τότε όποτε πήγε σε πόλεις της περιφέρειας δεν έκανε νίκη, σε 24 αγώνες! Μετρούσε έξι ισοπαλίες και 18 ήττες.

Και αν αναζητήσουμε νίκη σε πόλη της περιφέρειας, εκτός Κρήτης, θα πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν εννέα χρόνια πίσω, όταν στις 22 Ιανουαρίου 2012, νικούσε στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.