Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

SL2.AVGENAKIS

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή (30/9) συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ και της Super League 1 και 2.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη είχε τη Δευτέρα (30/09) αντιπροσωπεία της Super League 2 (Λεουτσάκος, Χριστοβασίλης, Λυχναράς), ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο ομόλογός του της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής. Θέμα της η τηλεοπτική σύμβαση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Τα ραντεβού είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, αλλά το μόνο που προέκυψε ήταν η μεσολάβηση του Αυγενάκη για ραντεβού της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα. Ο πρώτος, άλλωστε, έχει δηλώσει αναρμόδιος για το ζήτημα. 

Σήμερα (1/10) στις 13:00  θα γίνει το κομβικό ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΕΡΤ και την ηγεσία της Super League 2. Από τη συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί και το τι ακριβώς θα συμβεί με το αδιέξοδο που έχει προκύψει στο τηλεοπτικό.

Η ΕΡΤ είχε προτείνει μείωση 60% σε σχέση με ό,τι προέβλεπε η αναδιάρθρωση, η Super League 2 αντιπρότεινε 20% για τις ομάδες που ήταν πέρυσι στην κατηγορία και 12% για όσες υποβιβάστηκαν, με τη Δημόσια Τηλεόραση να τη χαρακτηρίζει μη ρεαλιστική. Τη Δευτέρα (30/09), πάντως, εστάλη επιστολή στον Ζούλα με την οποία ζητείται άμεσα ραντεβού, ώστε «να καταλήξουμε σε συμφωνία, η οποία να είναι επ' ωφελεία και των δύο πλευρών».

 

ΠΗΓΗ: flnews.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.