Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

SL.2.LOGO

Λίγες μέρες μετά την έναρξή της, η Superleague 2 διακόπτεται.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε στο έκτακτο Δ.Σ που έγινε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου την αναστολή του πρωταθλήματος καθώς όπως αναμενόταν δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΕΡΤ.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία τελικά με την κρατική τηλεόραση, έστω και αν υπάρξει σημαντική μείωση στα χρήματα που θα λάβουν οι ΠΑΕ.

Ουσιαστικά, στην Superleague 2 θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μήπως η μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου που προσφέρει η ΕΡΤ από το 50% πάει στο 40%, την ίδια στιγμή που η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την προκήρυξη διαγωνισμού για να βρεθεί η εταιρεία που θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αναμετρήσεων (η ΕΡΤ δεν καλύπτει το κόστος και οι ομάδες πρέπει να βρουν την πιο συμφέρουσα γι' αυτές λύση). Καταληκτική ημερομηνία για το διαγωνισμό η 9η Οκτωβρίου

Ελπίδες και μάλιστα βάσιμες να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου υπάρχουν, αλλά τα πάντα είναι ρευστά. Η διάθεση για να βρεθεί η χρυσή τομή υπάρχει, αρκεί όμως να υπάρξουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.