Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Levadiakos.Practise.2019.11.22.944x50041

Αύριο προχωρά σε τεστ κορωνοϊού και ξεκινά προπονήσεις.

Μετά από την έγκριση από το υφυπουργείο Αθλητισμού για έναρξη των προπονήσεων αρχικά σε γκρουπ και το αίτημα και για ομαδικές στον Λεβαδειακό δόθηκε το σύνθημα...

Οι "πράσινοι" προχωρούν άμεσα σε διενέργεια τεστ ώστε να έχουν το "οκ" για να πατήσουν και πάλι… χορτάρι μετά από εννέα εβδομάδες αναγκαστικής αποχής.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αύριο (Πέμπτη, 21/5) κιόλας, θα κάνουν όλοι τις απαραίτητες εξετάσεις για τον νέο κορονοϊό και μόλις πάρουν τα αποτελέσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση προπονήσεις σε γκρουπ.

Ετσι, θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα κάνει "restart" (επανεκκίνηση) της προετοιμασίας αφού ήδη η Π.Α.Ε. "Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966" έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και έχει ανακοινώσει ότι από αύριο, επίσης μπαίνει στο γήπεδο.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.