Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Super League 2.Lemonis Antonis athlitiatros.944x500

Ο γνωστός ιατρός ανέλαβε την επιτήρηση των "υγειονομικών πρωτοκόλλων".

Σημαντική όσο και απαραίτητη εξέλιξη στην Super League 2 στην εποχή της πανδημίας "COVID-19" που έχει προκαλέσει ο νέος Κορόνα Ιός (Corona Virus) "SARS-COV-2".

Η δεύτερη στην τάξη εθνική, επαγγελματική, κατηγορία, απέκτησε τον δικό της "Υγειονομικό Υπεύθυνο" και αυτός είναι ο αθλητίατρος, Αντώνης Λεμονής.

Ο συγκεκριμένος γιατρός έχει μεγάλη σχέση με τον αθλητισμό καθώς εδώ και μια 20ετία ασχολείται τόσο με τον ερασιτεχνικό όσο και με τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Την ανάληψη των καθηκόντων του Αντώνη Λεμονή στην λίγκα, για την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας της Γ.Γ.Α., γνωστοποίησε στις 12 Π.Α.Ε. ο πρόεδρος του δ.σ. της διοργανώτριας (S.L.2-F.L.), Λεωνίδας Λεουτσάκος, στην συνεδρίαση δια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησαν την Τρίτη (19/5).

 

Πηγή: a-sports.

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.