Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

leoutsakos

Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας 2 για επαφή και η συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης του ΠΣΑΠ με τη διοργανώτρια, υπό τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, ορίστηκε τελικά για την Παρασκευή (22/5).

Ο βασικός και κύριος λόγος του διαλόγου είναι για τι θα γίνει με τα συμβόλαια εν μέσω κορωνοϊού σε σχέση με όλη την περίοδο, που έχει μεσολαβήσει από τις 14 Μαρτίου όταν και με κυβερνητική απόφαση είχαν απαγορευτεί οι προπονήσεις. Προφανώς και οι ομάδες θα προτείνουν κούρεμα αποδοχών με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών να έχει ήδη δείξει από την αντίδραση του στις προτάσεις της Σούπερ Λίγκας 1 ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε παράλογες καταστάσεις…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο διάλογος είναι κάτι θετικό και η αρχή θα γίνει σε καλό σημείο με δεδομένο ότι τώρα αρχίζουν να οι ομάδες σιγά σιγά τις προπονήσεις, άρα είναι επίκαιρη η όλη συζήτηση.

Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην βρεθεί με την πρώτη η χρυσή τομή και λύση…

ΠΗΓΗ: a-sports

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.