Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Hania Levadiakos.2 0.2019.12.16.944x500.42

Ετοιμάζεται και η ομάδα των Χανίων για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Έγιναν τα πρώτα διαγνωστικά τεστ και στην ομάδα της Π.Α.Ε. Χανιά (Κισσαμικός) που και αυτή, πλέον, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Η Π.Α.Ε. Χανιά τηρώντας όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχώρησε στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, 22 Μαΐου.

Η επίσημη ενημέρωση από την Κρητική Π.Α.Ε. αναφέρει: «Η ομάδα μας προχώρησε στην απαραίτητη απολύμανση στους χώρους του προπονητικού κέντρου της Μοναχής Ελιάς και πλέον είναι έτοιμη για την επιστροφή στις προπονήσεις, αρχικά σε γκρουπ παικτών (6-8 ατόμων) και εν αναμονή της έγκρισης από την Κυβέρνηση για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων».

 

Hania.Monahi Elia.Field.2020.05.22.800x534

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.