Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.944x500

Την εμπειρία των τεστ για τον νέο κορονοϊό είχαν και οι παίχτες της Α.Ε. Καραϊσκάκης!

Στην δυσάρεστη, μεν, αλλά απολύτως απαραίτητη και υποχρεωτική, δε, εμπειρία των τεστ για ανίχνευση του ("περίφημου") νέου κορονοϊού ("SARS-COV-2") υποχρεώθηκαν σήμερα οι παίχτες, αλλά και όλη, γενικά, η ομάδα της Π.Α.Ε. "Α.Ε. Καραϊακάκης" προκειμένου να επανέλθουν σε προπονήσεις και να γίνει και στην ομάδα της Αρτας η επανεκκίνηση ("restart").

Στην σχετική ενημέρωση από την Π.Α.Ε., αναφέρται:

"Υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του υπευθύνου του υγειονομικού, dr Χρήστο Χριστογιάννη, για το πρωτοκόλλο υγείας  της Γ.Γ.Α. όλο το προσωπικό της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, πέρασε σήμερα το τεστ για τον περίφημο Κορονοϊό μέσα σε δύο ώρες στο γήπεδο. 

Όλα εξελίχθησαν ομαλά με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί  το πρώτο μέρος.

Αύριο αναμένεται το δεύτερο μέρος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ώστε την Τετάρτη η ομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις ανά γκρουπ.

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας όπως  και οι  υπόλοιπες  Π.Α.Ε. της SL2 αναμένουν την απόφαση του υφυπουργού για τις ομαδικές προπονήσεις, για  να μπουν σιγά –σιγά στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ  από την διαδικασία το πρωί".

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.15

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.20

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.10

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.00

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.18

 

Karaiskakis Artas.COVID 19 tests.352x480.17

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.