Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Apollon Larisas SARS COV 2 tests.944x500.11

Ετοιμη και η ομάδα της Λάρισας για το "restart".

Οι άνθρωποι της ομάδας της Π.Α.Ε. "Απόλλων Λάρισας 1930", παίχτες, τεχνικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές, κ.α., υποβλήθηκαν σήμερα (25/5) στα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού ("SARS-COV-2") όπως προβλέπουν οι σχετικές οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τα υπουργεία για να επανέλθει και αυτή η ομάδα σε προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της "Super League 2".

Οπως ενημέρωσε η Π.Α.Ε. της Λάρισας τα τεστ βγήκαν ολα αρνητικά και έτσι η ομάδα είναι έτοιμη για να επανέλθει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση:   

Μετά την απόφαση της Super League 2 και με την σύμφωνη γνώμη των υπουργών για την επανέναρξη των προπονήσεων το πρωί της Δευτέρας (25/05) οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Εκεί από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις και τον μοριακό έλεγχο για τον COVID -19, τα αποτελέσματα των οποίων εκδόθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας και είναι όλα αρνητικά, οπότε είναι άπαντες έτοιμοι να ξεκινήσουν προπονήσεις κανονικά, οι οποίες θα σηματοδοτηθούν μετά την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (26/05) των υπεύθυνων ιατρών των ομάδων με τον επικεφαλής του Υγειονομικού ελέγχου της Λίγκας κ. Λεμονή.

 

Δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του Α.Φ.Μ.(!)

Η Π.Α.Ε. "Απόλλων Λάρισας 1930" είχε εκδόσει ανακοίνωση διαψεύδοντας και τα "σενάρια" πώλησης του Α.Φ.Μ. της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

APOLLON LARISSA FC 1930

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας διευκρινίζει γι άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του ΑΦΜ της και ούτε καν μπαίνει στην διαδικασία συζήτησης περί αυτού.

Διαψεύδει ως εκ τούτου, κατηγορηματικά τα οποιαδήποτε "σενάρια" που την εμπλέκουν με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και δηλώνει ότι ο Απόλλωνας ανήκει και θα ανήκει για πάντα στην Λάρισα και στους φιλάθλους της.

Σταματήστε επιτέλους "κάποιοι" να μας "τοποθετείτε" σε τέτοιου είδους "έργα"...

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1930

 

Apollon Larisas.SARS COV 2 tests.720x486

 

Apollon Larisas.Mantzanas Panagiotis.500x260

 

Apollon Larisas SARS COV 2 tests.944x500.13

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.