(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

SL2.Lemonis Antonis.dr.944x500.11

Ο επικεφαλής ιατρός της SL2 είχε μια πρώτη επαφή με τους υγειονομικούς υπεύθυνους των ΠΑΕ.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά και του μέλους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, Οδυσσέα Παξινού, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 26 Μαΐου, η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της "Super League 2", με επικεφαλής τον ιατρό της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής Κατηγορίας, κ. Αντώνη Λεμονή, σε μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των δύο πλευρών, με θέμα: “Πρώτη επαφή-γνωριμία με τους γιατρούς SL2 για τις πιθανές δυσκολίες στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Υγειονομικό πλάνο για covid-19”».

Συμμετείχαν οι ιατροί κ.κ.: Αντώνης Τσαγκάλης (Απόλλων Λ.), Γεώργιος Σοφίδης (Απόλλων Π.), Νικόλαος Πισκοπάκης (Απόλλων Σμ.), Μιλτιάδης Τζήμος (Δόξα Δράμας), Ιωσήφ Χριστοφοράκης (Εργοτέλης), Χρήστος Χριστογιάννης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Αλέξανδρος Κοσκινάς (ΑΟ Κασσιόπη), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Βασίλης Συριόπουλος (Παναχαϊκή), Σταύρος Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ιωάννης Φραγκιουδάκης (Χανιά), οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολούθως ο κύριος Λεμονής (Ειδικός Γενικός Ιατρός, Πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής Ε.Π.Σ.Π. και Επιστημονικός Συνεργάτης της Ε.Ο.Ε.) θα αποστείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η "Super League 2" τις ομαδικές προπονήσεις.

 

 

Lemonis Antonis.dr.SL2.476x248

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.