(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Super League 2 logo new.944x50011

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 29/5 για το μέλλον της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 12 ΠΑΕ της "Super League 2" και ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής ("Super League 2 - Football League"), Λεωνίδας Λεουτσάκος θα έχουν τηλεδιάσκεψη μεθαύριο, Παρασκευή, 29 Μαΐου, με δύο κύρια θέματα συζήτησης.

Αρχικά θα συζητήσουν για την συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος της "Super League 2" καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, επτά ΠΑΕ δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

Δεύτερο θέμα θα είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του liganews στο τραπέζι θα πέσει η πρόταση να ανεβάσουν τέσσερις ομάδες στην "Super League 1", να μην υποβιβαστεί καμία από την "Super League 2" και να ανέβουν οκτώ (8) ομάδες από την "Football League". Δηλαδή η νέα "Super League 2" να διεξαχθεί με 16 ομάδες.

Τέλος, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συζητηθεί το θέμα της αδειοδότησης, με τις ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας να ζητήσουν παράταση για τουλάχιστον ένα μήνα, στην κατάθεση του φακέλου.

 

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.