Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Thoxa Thramas Hatzieleftheriou Elias.944x500

Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον της Δόξας Δράμας.

Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον της Π.Α.Ε. "Δόξα Δράμας 2017" και η ανησυχία των φιλάθλων ενόψει της επόμενης μέρας είναι έντονη.

Με δηλώσεις του στη «Μ» ο πρόεδρος του δ.σ. της Π.Α.Ε., Ηλίας Χατζηελευθερίου, επιβεβαίωσε ότι η διοίκησή του αποχωρεί σε κάθε περίπτωση με το τέλος της σεζόν, την ώρα που δεν υπάρχει καμία επενδυτική προοπτική στον ορίζοντα.

«Η πρόθεσή μας είναι να αποχωρήσουμε με τη λήξη της σεζόν. Ευχής έργον θα είναι να υπάρξει μέχρι τότε κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον. Ειδάλλως το τι μέλλει γενέσθαι με την ΠΑΕ θα τεθεί στη γενική συνέλευση των μετόχων. Δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσουμε παραπάνω», δήλωσε στη «Μ» ο Ηλίας Χατζηελευθερίου, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επενδυτικό ενδιαφέρον από την Αθήνα που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν είχε συνέχεια. «Μας είπαν ότι θα έρθουν να μιλήσουμε και στη συνέχεια έκαναν πίσω. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη πρόταση. Είμαστε εδώ και περιμένουμε όποιον ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη Δόξα Δράμας να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και όχι… φιλολογίες. Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα βρεθεί λύση. Προς το παρόν, όμως, είμαστε μετέωροι», κατέληξε.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.