Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

SL2 FL.Board Meeting.Very good.944x500

Χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση. Συνάντηση με Super League 1 και ΕΠΟ και νέα συνεδρίαση.

Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα, 15/6, μέσω τηλεδιάσκεψης, το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας, η Ενωση των πρωταθλημάτων "Super League 2" - "Football League".

Αρχικά το Σώμα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για τις συναντήσεις που είχε η επιτροπή που είχε συσταθεί προ ημερών με την Ε.Π.Ο., τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την Ε.Ρ.Τ., αλλά και τον Π.Σ.Α.Π.

Θυμίζουμε οτι η 8μελής επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ.: Λεουτσάκο (πρόεδρος της Λίγκας), Σταμούλη (Απόλλων Πόντου), Αντωνίου (Καβάλας), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα).

Η συνεδρίαση, τελικά, δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, δεν πάρθηκε ουδεμία απόφαση, εξελίξεις δεν προέκυψαν για το μέλλον του πρωταθλήματος και τα μέλη έβαλαν... άνω τελεία.

Εκριναν απαραίτητο να προηγηθεί συνάντηση της επιτροπής με την Ε.Π.Ο. και τη Super League 1, μεθαύριο, Τετάρτη, 17/6, προκειμένου να εξαντληθεί κάθε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Έτσι, η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί είτε την Παρασκευή, 19/6, είτε εντός του Σαββατοκύριακου (20-21/6), για να ενημερωθούν τα μέλη του δ.σ. σχετικά με την συνάντηση που θα γίνει με την Super League 1 και την ΕΠΟ.

 

- Θυμίζουμε οτι αύριο, Τρίτη, 16/6, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που ως θέμα έχει τον ορισμό του χρόνου διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και των λοιπών αιρετών Οργάνων της ενώ την Παρασκευή, 19/6, συνεδριάζει το δ.σ. της Super League 1 που εκτός από τον ορισμό των αγώνων play offs και play out ως θέμα έχει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέο πρόεδρου και αναπληρωτή πρόεδρου.

 

Πηγή: a-sports

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.