Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2 Football League.board.meeting.kolokithas.944x500

Συνάντηση με ΕΠΟ και SL1 για αναδιάρθρωση. Η ανακοίνωση για τις αποφάσεις της συνεδρίασης.

Η απόφαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Super League 2 - Football League στη σημερινή συνεδρίαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, με επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, βάζει τέλος οριστικά στη σεζόν για το δεύτερο στη τάξη εγχώριο, επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ολο το ενδιαφέρον, πλέον, επικεντρώνεται στην επόμενη κίνηση της διοργανώτριας και των ομάδων με φόντο την αναδιάρθρωση.

Είναι πια αυτονόητο πως από την στιγμή που δε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα δε θα διεξαχθούν και αγώνες κατάταξης (μπαράζ) παραμονής - ανόδου για μια θέση στην Super League 1. Αυτό άλλωστε σημαίνει «τερματισμός της σεζόν».

Από εκεί και πέρα, η SL2 θα επιδιώξει επαφή/συνάντηση με τον (νέο) πρόεδρο του δ.σ. της SL1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και την Ε.Π.Ο. όπου θα καταθέσει την πρόταση της.

Τι ακριβώς θα ζητήσει;

Αναδιάρθρωση με προβιβασμό 4 ομάδων από την SL2 στην SL1 και άνοδο 8 ομάδων από την FL στην SL2.

Να διαμορφωθεί με λίγα λόγια το τοπίο στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες με 18, 16 και 14 ομάδες, δίχως κάποιον υποβιβασμό.

 

Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση

Η ανακοίνωση της Ενωσης Super League 1 - Football League για την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

Ως γνωστόν, στις 3-6-2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE 2 αποφάσισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της  SUPER LEAGUE 2 στις 29-6-2020 και 5-7-2020.

Όμως, η ΕΠΟ με απόφασή της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 6-6-2020 αποφάσισε να έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας μπαράζ  μεταξύ του 13ου της SUPER LEAGUE 1 και του 2ου της SUPER LEAGUE 2 στις 2-8-2020, το οποίο σημαίνει ότι οι αγώνες της  SUPER LEAGUE 2 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την 20-7-2020.

Μετά από αυτό η απόφαση της SUPER LEAGUE 2 για συνέχιση και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος (play off – play out) κατέστη εν τοις πράγμασι ανέφικτη, αφού για λόγους ανωτέρας βίας οι ομάδες της SUPER LEAGUE 2 βρέθηκαν προ αυτού του τετελεσμένου αδιεξόδου.

Κατόπιν όλων αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE 2 αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του, την 22-6-2020, την διακοπή του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και την επικύρωση της βαθμολογίας ως έχει, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους παρέχεται από τον Ν. 4684/2020 και ΦΕΚ Α -8620200425.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.