Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

S.L.2 F.L. Logo.New.944x500.11

Την Τρίτη 7/7 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση της "μικρής λίγκας".

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη, 24/6, η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, κάνει γνωστό (και παράλληλα καλεί τα μέλη της) οτι ορίστηκε - συγκάλεσε για την επόμενη Τρίτη, 7 Ιουλίου, στις 14:00', στα γραφεία της Ενωσης "Super League 2" - "Football League", να πραγματοποιηθούν οι εργασίες της "Τακτικής" Γενικής Συνέλευση της "μικρής λίγκας". Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2019-2020 καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού (άρθρο 11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση - πρόσκληση:

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 14:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1.Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2019-2020.

2.Τροποποίηση καταστατικού, άρθρο 11

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 14.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.