Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2 Levadiakos Ball.944x500

Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του νόμου Αυγενάκη για την πλειοψηφία των 3/4!

Έσκασε... «βόμβα»! Ο Λεβαδειακός που ήταν σταθερά υπέρμαχος της συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, 25 Ιουνίου, προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας ("Super League 2" - "Football League") και της πρόσφατης απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Στην αιτιολογία της κίνησης τους οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του νόμου Αυγενάκη (4684/2020) με αφορμή τις επιπτώσεις της κρίσης από τον κορονοϊό για την τροποποίηση καταστατικών ή προκηρύξεων με την πλειοψηφία των 3/4 (75%)!

Συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός τονίζει ότι θα έπρεπε η πλειοψηφία να αφορά στα 3/4 όλων των μελών της Ένωσης "Super League 2" - "Football League" και όχι στα 3/4 των παρόντων στη συνεδρίαση και έτσι ζητά την ακύρωση της απόφασης διακοπής του πρωταθλήματος και παράλληλα της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι η υπόθεση οριστική διακοπή στη δεύτερη στη τάξη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας θα κριθεί στην Ε.Π.Ο., αφού εκεί υπάγεται το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Θυμίζουμε ότι οι "πράσινοι" με την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα κατέλαβαν την 4η θέση καθώς μειονεκτούν στην ισοβαθμία με τα Χανιά που κατέλαβαν την 3η θέση.

 

- Πηγή: a-sports

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.