Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Levadiakos 2019 2020.team.official photo.944x500

Το βάρος τώρα στην προσφυγή και στην αναδιάρθρωση.

Μια ακόμη σεζόν ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Λεβαδειακού!

Η σεζόν 2019-2020, που έμελλε να είναι μια πολύ… «περίεργη» σεζόν, με απρόσμενη εξέλιξη και εξίσου απρόσμενο φινάλε, έφτασε στο τέλος της για τους «πράσινους»!

Αν και η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε, ουσιαστικά μιας και εκκρεμούν κάποια (πολλά) θέματα, οι «πράσινοι», την Κυριακή, 28 Ιουνίου, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση. Στη συνέχεια ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο «Καλό καλοκαίρι» και παίρνοντας τις απαραίτητες οδηγίες – πρόγραμμα από τα μέλη του τεχνικού “team” πήραν άδεια μέχρι το τέλος του Ιούλη για τις διακοπές τους.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης “Super League 2–Football League”, την περασμένη Δευτέρα, 22/6, για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της “Super League 2” (για λόγους ανωτέρας βίας αφού η συνέχιση του πρωταθλήματος  κατέστη εν τοις πράγμασι ανέφικτη καθώς οι ομάδες βρέθηκαν προ αυτού του τετελεσμένου αδιεξόδου») και η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα (βάσει του νόμου 4684/2020 - ΦΕΚ Α – 8620200425), έριξαν τους «τίτλους τέλους» σε αυτό το… «πειραματικό» πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα πολύ διαφορετικό από ότι είχαμε γνωρίσει μέχρι τώρα, με 12 ομάδες, που θα είχε και play offs και play out αν συνεχιζόταν κανονικά και το οποίο μάλλον ελάχιστους, τελικά, συγκίνησε!

Ένα πρωτάθλημα που έμελλε, αρχικά, να διακοπεί στα «μισά», στα «μισά» του Μάρτη, λόγω της πανδημίας και τελικά να διακοπεί οριστικά και να ολοκληρωθεί έτσι απότομα, εντελώς άδοξα!

Μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με αυτό τον απρόσμενο τρόπο που δεν είχε δει κανένας φίλος του ποδοσφαίρου στη σύγχρονη ιστορία και μακάρι να μην ξαναδεί κανένας!

Ένα φινάλε… «ξενέρωτο» που σαφώς αφήνει μια «πικρή» γεύση στο στόμα σε όλους, πολύ περισσότερο, δε, στους άμεσα εμπλεκόμενους!

Η ομάδα του Λεβαδειακού με βάση αυτή την απόφαση κατέλαβε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς μετά από 20 αγώνες συγκέντρωσε 38 βαθμούς, όσους και η ομάδα των Χανίων, η οποία, όμως, υπερτερεί στην ισοβαθμία και έτσι αυτή καταλαμβάνει την 3η θέση.

Οι «πράσινοι» σε αυτές τις 20 αγωνιστικές είχαν  11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 27 γκολ υπερ και 15 κατά.

 

Το βάρος τώρα σε προσφυγή και αναδιάρθρωση

Για τους ανθρώπους της διοίκησης της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός, όμως και το νομικό της επιτελείο, το πρωτάθλημα και η σεζόν, δεν ολοκληρώθηκε!

Με την κίνηση που έκαναν να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. κατά της απόφασης αυτής - που την κρίνουν μη σύννομη καθώς κατά την άποψή τους δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό των 3/4 (75%) των ψήφων επί του συνόλου των μελών του δ.σ. και όχι επί των εκείνη τη στιγμή παρώντων – δείχνουν ότι θα το παλέψουν και θα πιέσουν μέχρι τέλους για να ανατρέψουν την απόφαση και να κερδίσουν ότι μπορούν!

Τί σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι θα παλέψουν με όλους τους τις δυνάμεις και με όλα τα νόμιμα μέσα για να γίνει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, που έχει πρωτοξεκινήσει η Ε.Π.Ο. (εφόσον υπήρξε διακοπή) και μέσω αυτής (της αναδιάρθρωσης) να προβιβαστούν στην “Super League 1”.

Οι πιθανότητες για να γίνει αυτό μπορεί για κάποιους να είναι λίγες και η άνοδος να φαντάζει… «ουτοπικός» στόχος!

Η ιστορία, όμως έχει δείξει ότι ο Λεβαδειακός είναι πολύ "σκληρό καρύδι", πάρα "πολύ σκληρός για να πεθάνει", δεν εγκαταλείπει ποτέ, παλεύει και πιέζει με όσο μέσα διαθέτει και στο τέλος -όποτε και αν έρθει αυτό- πετυχαίνει το στόχο του!

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.