Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

EPO.Diaititiko Dikastirio.Logo.944x500

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του δσ της SL2-FL.

Στα μέσα του μήνα ορίστηκε να εκδικαστεί η προσφυγή που έχει κάνει η Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. "Λεβαδειακός" κατά του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα την επόμενη Τετάρτη, 15 Ιουλίου.

Θυμίζουμε οτι οι άνθρωποι της διοίκησης της Π.Α.Ε. της Λιβαδειάς έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά της απόφασης του δ.σ. της "Super League 2" - "Football League" ("μικρή λίγκα") με την οποία τα μέλη του αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της "Super League 2" της σεζόν 2019-2020 καθώς και την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Η "πράσινη" Π.Α.Ε. υποστηρίζει οτι η απόφαση έπρεπε να παρθεί με τα 3/4 (75%) των ψήφων επί του συνόλου των μελών του δ.σ. (17) και όχι επί των παρώντων τη στιγμή της ψηφοφορίας (15: ψήφισαν  11 υπερ της διακοπής και 4 κατά).

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας θα κριθεί εάν ορθώς ο Λεβαδειακός στράφηκε κατά της απόφασης της διοργάνωτριας.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.